NOTES SOBRE L’ACORD DE COOPERACIÓ ENTRE EL PURO GROUP i EL PROJECTE ARQUEOLÒGIC DE SA GALERA.

20992694_1205019142975362_2901004585364038184_n

Sa Galera: si la coneixes, l’estimaràs! Aquest lema resum perfectament l’esperit i els valors compartits d’aquest projecte de cooperació entre el Puro Group i l’equip de Sa Galera.

Des del projecte arqueològic de Sa Galera ens complau especialment informar-vos de les línies d’aquest acord entre el grup hoteler Puro i el projecte arqueològic de Sa Galera que, amb una durada de tres anys, té dues línies d’actuació essencials per a qualsevol element patrimonial: investigació i restauració i divulgació.

Investigar i restaurar per protegir i descobrir un patrimoni, descobrir la història comuna de la Mediterrània des d’aquest illot de Palma amb més de 4000 anys d’històries, de mescles culturals i de vivències històriques.

Per a aquesta tasca determinant, el Puro Group destinarà 11.000 € anuals que enguany es destinaran a la continuació de la investigació arqueològica i a la restauració de metalls i la de la darrera estructura arquitectònica descoberta en el temple púnic de Sa Galera (segles III a II aC).

La divulgació es concreta en patrocini a canvi de visites guiades gratuïtes i suport als actes de Les Nits de Sa Galera.

Aquestes visites donaran prioritat a col·lectius específics com les famílies i als usuaris i treballadors dels serveis socials de la ciutat de Palma. Si la coneixes, l’estimaràs!.

A les famílies ens hi adreçarem mitjançant les AMIPA dels centres educatius i amb la Regidoria de Benestar Social oferirem les visites als treballadors i usuaris dels serveis socials esmentats.

Cal dir, que aquests grups de ciutadans tendran prioritat, tot i que les visites estan obertes també a altres col·lectius que hi pugui estar interessats.

La línia de reforç a Les Nits de Sa Galera, que es celebraran el darrer cap de setmana de setembre, es dedicarà a la seva comunicació social.

Per a aquestes tasques de divulgació, el Puro Group destina 5.000 € anuals.

Després d’aquests anys de lluita per a la supervivència del projecte d’intervenció arqueològica (investigació i restauració i divulgació), aquesta complicitat amb el Puro Group suposa un impuls fonamental en la continuació de la nostra feina. El fet de que sigui una empresa del sector turístic, ens alegra i satisfà especialment en moments a on es qüestionen models i es reflexiona sobre la sostenibilitat social, ambiental i econòmica del turisme.

Sector turístic i cultura haurien de ser companys habituals en aquesta terra i aquest acord n’és un magnífic exemple i que esperam sigui contagiós!!.

Destacar també la sorprenent sintonia a nivell personal amb l’equip rera el Puro Group que ha permès definir un acord de gran empatia social i científica que ens anima a seguir treballant i donant a conèixer Sa Galera. Gràcies des d’aquestes paraules a totes les persones del Puro que han facilitat i impulsat la present joint venture.

Agrair, per acabar, la tasca discreta però fonamental dels serveis socials de l’Ajuntament de Palma que amb la seva feina diària donen llum a milers de ciutadans i la de les AMIPAs que juguen un paper determinant en l’educació dels nostres fills.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s